The Ordinary termékeket be lehet itthoni üzletekben szerezni?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 30. 18:19
2/8 anonim válasza:
Sajnos nem, de a beautybay-en olcsóbban megtalálod, mint az itthoni oldalakon.
3/8 anonim válasza:
Dehogynem lehet, Tinamu-rol, Skinsmart-rol tudsz rendelni, ezek mind magyar oldalak, és ha pesti vagy a Tinamunak üzlete is van és ott személyesen is meg tudod venni, a pontos címet nem tudom de ha ráguglizol megtalálod
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!🙏🏼 sajnos nem vagyok budapesti, ezért úgy néz ki online vásárlom majd meg.
2019. ápr. 30. 22:23
5/8 anonim válasza:
Ha rendelsz akkor legolcsóbb, ha közvetlenűl a deciem-től rendeled meg. Én ettől mindíg parázok szóval én nem mertem. A tinamu-nak nagyobb a választéka de kicsit drágább mint a skinsmart.
6/8 anonim válasza:
Pesti vagyok, mindig rendelem, mert a bolt, akárhányszor voltam, szinte mindig ki van fosztva.
Többször volt olyan, hogy hétfő délelőtt megrendeltem, délután jött az email, hogy csomagot adtak fel nekem, másnap megint email, hogy csomagom érkezett.
7/8 A kérdező kommentje:
Utolsó, melyik oldalról rendelted?
Köszönöm mindenkinek a választ, mindenkinek ment a zöld kéz!
2019. máj. 1. 18:50
8/8 anonim válasza:
"Pesti vagyok, mindig rendelem, mert a bolt, akárhányszor voltam, szinte mindig ki van fosztva."
van a skinsmartnak olyan opciója, hogy személyes átvétel Budán, nem is kell postaköltséget számolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!