Milyen hajam legyen ballagáson?
Figyelt kérdés
Szőkésbarna félhosszú göndör hajam van és nemsoká ballagok kéne valamilyen ötlet,hogy milyen hajam legyen a ballagáson. Ha küldtök képet vagy linket nagyon megköszönném!2019. ápr. 30. 15:14
2/8 anonim válasza:
nekem tetszenek az ilyesmik
de ez ízlés kérdése, szerintem pinteresten vagy akár google képkeresőben nézz hozzá ötleteket (ha magadnak csinálod, akkor meg talán a youtube videó a leghasznosabb)
3/8 anonim válasza:
Festesd be ezüstre szerintem. Az szépen néz ki
4/8 A kérdező kommentje:
15-én lesz a ballagásom.Igen énis olyasmi hajra gondoltam ami a linken szerepelt köszönöm de még más fajtát is nézni szeretnék csak nehezen találok.Nem igazán szeretném be festeni a hajam,de azért köszi. :)
2019. ápr. 30. 18:48
5/8 anonim válasza:
Néz szét Pinteresten rengeteg hajtipp van
6/8 A kérdező kommentje:
Néztem ott is de én csak ilyen hajfonatosakat találtam és még szeretnék több fajtát is nézni de azért köszi :D
2019. máj. 1. 15:08
7/8 anonim válasza:
Menj fodrászhoz, ők tudják mi áll jól a fejformádhoz.
8/8 A kérdező kommentje:
Rendben az lesz ,köszönöm!
2019. máj. 4. 19:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!