Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Létezik, hogy jobban áll a...

Létezik, hogy jobban áll a sötét haj, mint az eredeti szőkés hajam?

Figyelt kérdés
Kislányként először tejfölszőke,majd ilyen aranyszőke végül seszínű szőkésbarna voltam. Úgy 17 évesen kezdtem sötétebbre festeni, majd pár évig fekete voltam. Másodjára világosította ki a fodrász első alkalommal kb egy pár nap után vissza festettem. Most sötétszőke festék szerint nekem ilyen csúnya világos barna, nem tetszik. A barátomnak sem. Hiányzik a sötétbarna, egyébként zöld szemem van, picit szeplős vagyok és fehér a bőröm. Létezik, hogy nem áll jól nekem az ahogy megteremtem? 😂 Hanem jobb, csinibb a sötéttel? 23L

2019. ápr. 29. 19:32
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Mi is tanultuk az évszakokat, de olyat nem, hogy a festett szín rosszul áll. Pont azt tanultuk, hogy mindenkinek minden jól állhat, ha megtalálja a megfelelő árnyalatot. Nekem a meleg tónusok állnak jól, lehetnék gesztenyebarna, rézvörös, aranyszőke... Voltam jeges szőke is, de úgy néztem ki, mintha paróka lett volna rajtam.
2019. ápr. 30. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!