Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mennyit szolizhatok elsőre?

Mennyit szolizhatok elsőre?

Figyelt kérdés
Nem tudom eldönteni melyik bőrtípusba tartozok.A szemem zöld,a hajam sötétbarna,a szőröm fekete,szeplőim egyáltalán nincsenek,55-60 darab kicsi/közepes méretű anyajegyem van a testemen.Arra hogy hogy barnulok már nem emlékszem mert olyan 10 éves koromtól mostanáig szándékosan kerültem a napozást/szolit.Most viszont szeretnék egy egészséges,barnás bőrszínt (nem teljesen csokit,csak olyan szép nyáriasat),és szolizni szeretnék.Első alkalommal hány percre menjek?Szolikrémet már vettem,2 naponta fogok járni,amíg lesz egy kis színem,aztán majd heti kétszer kb.
2019. ápr. 28. 22:38
 1/2 anonim ***** válasza:

Elso alkalmakra szerintem 6 percet menj es majd meglatod hogy az mikyen , utana novelheted fokozatosan.

De en szerintem ez nagyon sok lesz a borodnek, a szoli alapbol egeszsegtelen, hat meg heti 2. Menj ritkabban en azt javaslom. :)

2019. ápr. 29. 01:11
 2/2 anonim ***** válasza:

Ez a szoligéptől is függ!

Én elsőnek 4 percre mentem, és így is piros lettem egy kicsit.6 percnèl pedig rendesen leégtem,pedig ősz típusba tartozom. Barna a szemem, a hajam ès a bőröm is elég barna volt régen. Màr régóta nem szeretek nyàron kint lenni, ezért elszokott a bőröm tőle.

2019. ápr. 29. 02:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!