Hogyan tüntethetném el a szemem alatt lévő fekete "táskákat"?
Szeretnék kérni tanácsot,hogy hogyan tüntethetném el,vagy alig láthatóvá tenni a szemem alatti fekete foltot,táskát.persze smink(púder,alapozó) nélkül,alszom eleget,amennyit úgy érzem h nekem kell,de van h úgy nézem ki,mint aki 3 napja nem aludt és be van szívva:)
halottam h az is megoldás h igyak több vizet,naponta vagy 5 litert is megiszok,ilyen melegben meg többet is,de nem hat..és nem vagyok cukros se,h ennyit iszok:)
szeretnék tanácsot kérni,hátha valaki tud ajánlani vmit:)
20/F
biztos nem vagy cukros? napi 5 liter folyadék elég sok.
lehet, hogy vérszegény vagy (vas-, folsavhiány). menj el vérvizsgálatra.
amúgy elég alkati kérdés, nekem 6 éves korom óta karikás a szemem.
a táska és a fekete folt amúgy más :) a táskát a püffedt szemre mondják, a fekete folt pedig a karika - az inkább pont, hogy ellentéte a táskának, mert gödörre emlékeztet.
nőként korrektort használok - fiúként nem tudom, mit tehetnél :) majd ha szemüveges leszel, biztos jól áll. én sem hordok kontaktlencsét, pont a gödrök miatt. a szemüveg ápol és eltakar.
nem hinném h cukros lennék,annak vannak más mellékhatásai is és azok nem jöttek ki rajtam.régen nemtudom miért,talán szerelmi bánat miatt,nem kajáltam,csak folyton vedeltem a folyadékot,lehet,az maradt bennem.
nem vagyok szemüveges,nincs ami eltakarja:)
szóval?vmi tipp? fekete,lila táska,hamár így pontosabb,csak nehéz ám megkülönböztetni:)
vmi hasznos tanács,esetleg vmi csodaszer?uborka,stb...?
jólenne,mert lassan drogosnak néznek:D
köszi
én megnézetném a vércukrom... az nem szokott engedélyt kérni, hogy jöhet-e. jobb egy gyors vizsgálaton túllenni, patikában is megmérik.
hát, vegyél testszínű korrektort :) de ha nem vagy szemüveges, sminkelt férfinek fogsz kinézni.
a táskákat szokták jegelni. tapasztalatom szerint a fekete karikákat/gödröket az égvilágon semmivel nem lehet eltüntetni, sajnos, csak szemüveggel.
majd ha időm úgy lesz,bemegyek,azt megnézetem a cukor szintet,1 csepp vért még adhatok h kiderüljön:)
szóval jegeljem meg uborka?:D vagy esetleg vmi éjszakai-nappali szemkörnyékápoló vagy mifene?
sminkelni nemigazán fogom magam,még homárnak vagy nemtom minek fognak majd nézni:D
én vérszegény vagyok és azért van sötét karikám:S
de a korrektor és az alapozó segít. meg ilyenkor nyáron a barnulás. :)
de mivel te fiú vagy ne igazán sminkeld magad ;)
menj el vérvételre.
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!