Honnan tudhatom, hogy jól állna a szőke haj?
Most világosbarna hajam van, van egy kis rezes beütése. Ovális arcformám van, de mivel kövér vagyok, ezért be van püffedve az arcom is. Nagyon világos a bőröm, full fehér vagyok. A szemem a belső részeken zöld, kívűl barna, de inkább a barna érvényesűl. Elvieg hideg tavasz típus vagyok, bár ebben nem vagyok biztos:D a szemöldökön sokkal világosabb mint a hajam. Nagyon világos, hideg szőke árnyalatra gondoltam.
Most nagyon hosszú, tipikusan semmilyen hajam van amit állandóan összefogva hordok. Ezt szeretném leváltani egy vállig érő szőke frizurára. De sem a színben, sem a hosszban nem vagyok biztos. Vagy inkább fogyás utan variáljak? Attól félek, hogy úgy néznék ki mint egy jóllakott hülyegyerek:D
Az elmondottak alapján akár még állhat is jól a világos szőke. Árnyalat függő a dolog. Ha alapból rezes a hajad, akkor érdemes a meleg tónusoknál maradni. Érdemes megpróbálni a photoshopot. Én személy szerint konzultálnék a fodrászommal. Biztos segít szívesen, hogy milyen szín és fazon állna jól.
Azt pedig felejtsd el, hogy a fogyás után variálj csak. Igenis vágass magadnak olyan frizurát, amivel csininek érzed magad. Engem csak motivál a fogyásban, hogy jól érzem magamat a bőrömben és ebben bizony egy jó frizura nagy szerepet játszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!