Intim szõrzet hogy a legjobb?
Figyelt kérdés
Kicsit rosszul fogalmaztam meg a kérdést, de az lenne a lényege, hogy nõk, mit csináltok vele? Mármint eleve milyen módszerrel szeditek le, és a fenék részt+ amit nem láttok, hogy tartjátok szörtelenül?2019. ápr. 20. 22:36
1/5 A kérdező kommentje:
Az kimaradt, hogy lány vagyok, és hát ezért érdekel leginkább.
2019. ápr. 20. 22:40
2/5 anonim 

válasza:

Szerintem akkor a legjobb, ha fazonos. Legalábbis férfiként nekem ez tetszik egy nőn.
4/5 A kérdező kommentje:
Nem... Nem ez a lényege a kérdésemnek. Én nem birom nagyon elviselni magamon, szóval ez itt eldõlt. De amit tudni szeretnék, hogy mások hogyan oldják meg a szõrtelenitést. Leginkább.
2019. ápr. 20. 22:45
5/5 anonim 

válasza:

Szétteszem a lábam, és látatlanban átmegyek vele borotvával. Utána vegigsimítom kézzel, mert úgyis érződik, hogyha maradt még, és akkor ott megint átmegyek. Mondjuk én nem szoktam világosban szexelni, úgyhogy nem zavar, hogyha valahol maradt egy kicsi is, de ha pl nődokihoz megyek, akkor előveszek egy tükröt meg egy zseblámpát, és átnézem, hogy maradt-e valahol. Nem mintha szerencsétlent annyira érdekelné a napi 50 másik nő mellett, hogy én szőrös vagyok-e, de azért na, engem zavarna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!