Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a mitesszereltávolítóról?

Figyelt kérdés

[link]

És egyáltalán szabad unnen rendelni szerintetek?

2019. ápr. 20. 13:43
 1/8 anonim ***** válasza:

Rendeltem mar innen bar nem ezt, nem volt vele semmi gond idobe jott stb.

De amik itt vannak, wishrol megveheted fele ennyiert! Szo szerint

2019. ápr. 20. 15:09
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Semmit nem ér. A mitteszerekből lehetetlen szívás hatására kiszedni az összes termelődött faggyút. Legalábbis a józan paraszti eszem ezt diktálja, ha már némelyik nyomkodás hatására is alig akar kijönni.
2019. ápr. 20. 15:45
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem használ sajnos semmit. Pénzkidobás. :/
2019. ápr. 20. 18:27
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem fog hasznalni
2019. ápr. 20. 19:10
 5/8 A kérdező kommentje:
Okés akkor felejtős :) köszi a válaszokat
2019. ápr. 20. 19:47
 6/8 anonim ***** válasza:

Én hasonlót rendeltem a wish-ről, igaz az enyémen lehet állítani a vákuum erejét. Nekem bevált! Előtte gőzzel megnyitom a pórusokat, utána óvatosan végig megyek az arcomon. A mélyebben lévő mitesszereket tényleg nem szedi ki, de a zsírt, szennyeződést, mindent nagyon szépen kitisztit, kevesebb mitesszerem van, amióta használom.

Vigyázz arra, hogy a vákuum milyen erős,

2019. ápr. 21. 00:11
 7/8 anonim ***** válasza:
ennyi erovel, inkabb elektromos arctisztitot vennek, nem ilyen vakuumos szart.
2019. ápr. 21. 09:39
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem ér semmit főleg hogy, itt még egy kis kampós orr befigyel, mivel ez ebay-en 800ft. De persze az sem ér semmit. Én rendeltem, és semmi. (jó kis kamu kifogással mondtam hogy nem kapcsol be, így legalább nem dobtam ki értelmetlen 800ft-ot)

De előttem írták, hogy neki bevált egy másik fajta.

Ez lehetséges, mert van ebay-en is drágább fajta. Talán pont 3000ft, minőségibb kinézetű, nem ilyen kopogós, sorjás, műanyagos. Az lehet jobb. De arról nem tudok tapasztalatot.

2019. máj. 5. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!