Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Zöldesbarna szemhez illik a...

Zöldesbarna szemhez illik a szőke?

Figyelt kérdés
Zöldesbarna szemem van de inkább barnának látszik. Nagyon szeretnék szőke hajat de rettegek hogy borzalmasan mutat a zöldesbarna szemhez. Szerintetek illene a kettő egymáshoz?
2019. ápr. 18. 18:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia nekem pont ilyen van és nem mutat természetellenesen. Mondjuk én hullasápadt vagyok és az eredeti hajszínem világosbarna. Csak ilyen sötétebb mézszőkére van festve, tehát nem nagyon világos, csak pár árnyalat eltérés van. Szerinten ha nincs sötét bőröd akkor nem fogsz hülyén kinézni.
2019. ápr. 18. 19:04
 2/4 anonim ***** válasza:
Az egyik ismerösömnek ilyesmi a szeme szine mint a tied és világos bõrü.Evekig szõkére festette a haját,amely eléggé sápasztotta.Most befestette világos barnára kb.a rendes hajszinére,teljesen más lett az arca.Osszehasonlithatlan sokkal szebb lett.
2019. ápr. 18. 19:07
 3/4 A kérdező kommentje:
Világos bőröm van barnulni sem nagyon tudok ugyhogy kb mindig ugyan olyan a bőrszínem. Köszönöm a válaszokat! :)
2019. ápr. 18. 21:14
 4/4 anonim ***** válasza:

Ugyanolyan szemszínem van, mint neked, és már évek óta középszőke vagyok. Rengetegen hiszik azt, hogy ez a természetes hajszínem, és nem hiszem, hogy valaha más színűre fogom festetni.

Az eredeti hajszínem természetes fekete, a bőröm pedig szó szerint hullafehér, viszont sokkal jobban nézek ki, amióta nincs akkora kontraszt a bőröm és a hajam között.

2019. ápr. 18. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!