Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » IPLes kezeles rosaceara...

IPLes kezeles rosaceara mennyi ido mulva fejti ki a hatast?

Figyelt kérdés
Nekem inkabb a genjeimben van, nem allandoan vagyok piros, mikor elojon akkor foltokban tortenik ami nagyon megneheziti a mindennapjaimat :/ ratalaltam az IPL es kezelesre, elvileg ez jo erre a fajtaju rosaceara. Multheten voltam eloszor, meg ketszer biztos megyek. Valakinek volt mar ilyen kezelese? Mennyi utan mulik el veglegesen? Azota is elojott parszor, es alig varom, hogy menjek megint es veget erjen :( sajnos csak 4 hetente mehetek :/
2019. ápr. 16. 21:00
 1/2 anonim ***** válasza:

szia, megkérdezhetem, lett-e eredménye?

Csak mert nekem semmi.

2019. dec. 28. 15:11
 2/2 A kérdező kommentje:
Szia! Neked is ilyen tipusu a rosacead? Amugy vamivel ritkabban de meg minsig elojon, esetleg meg annyi hogy nem tart annyira sokaig hogy elmuljon..bar van egy specko alapozom ami kimondottan ilyen borre van, ha elojon lekenem vele hogy elfedje mert kellemetlenul erzem magam miatta...de amugy kidobott penz volt. Nem vagyok benne biztos, hogy erre van megoldas
2019. dec. 30. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!