Száraz sampont mire használhatnék fel, ha a hajamra nem akarom?
Van itthon egy rakás WU2 szárazsampon. Egyszer kipróbáltam a hajam egy kis részén, de gusztustalannak tartom. Nem is értem mire való. Ettől nem tűnik frissebbnek a haj, helyette olyan, mintha be lenne hintőporozva az egész, vagy rámborult volna egy tasak liszt. Hülyeség.
És senki nem használja a családban.
Ez igazából micsoda ez a szárazsampon, milyen anyagból van? Mi másra lehetne használni?
Ilyesmire gondoltam, mint mondjuk mosó/mosogatószerként vagy szóval ilyen súrolóként....
Vagy van jobb ötlet?
Hangyát gondolom nem irt....
"olyan, mintha be lenne hintőporozva az egész"
Én régen 1-2 alkalommal használtam konkrét hintőport a hajamra, nem látszott belőle semmi, pedig sötét színű.
Én is fésültem, meg poroltam, de hiába, úgy is látszott.
És egyébként mégis mi a fenére való? Úgy értem mért lesz jó, ha valaki ilyet szór a hajába? Ettől nem lesz tisztább a haj. Nem egyszerűbb rendes samponnal és vízzel megmosni?
Van, akinek gyorsan zsírosodik a haja. Én is moshatnám minden másnap, mert hamar zsíros hatású lesz (főleg szeles időben, amilyen mostanában nálunk van). Ez nem azt jelenti, hogy koszos is, nem tesz jót a hajnak az ilyen sűrű hajmosás.
Ebből egy keveset ráfújok, belemasszírozom, várok egy kicsit és kifésülés után felfrissül a haj. Kb. 1-2 nappal lehet így eltolni a hajmosást. Praktikus találmány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!