Balayage szőkítéssel, utána elég a színezés?
Szőke hajam van egy ideje, de elég sárgás sajnos.
A fodrászom szerint szőkíteni kell és úgy lesz szép színe a hajamnak. Utána pedig elég havonta színezésre járni.Mi a véleményetek, nektek milyen módszer vált be sárgaság ellen? :)
Én is pont így voltam egy éve mint te :) Az én hajamon ez tökéletesen működik:
-balayage szőkítéssel fél évente
-bemosó szinezés ha kell, én néha szoktam menni két festés közt a félév alatt, néha nem. Pl a napozást nem bírja, akkor kell mennem. Most télen semmit sem sárgult úgyhogy nem megyek
Közben pedig olyan hamvasító amit fodrászok árulnak (L’oreal professional, Redken, Kemon... mind jó) hamvasító folyadékkal, hamvasító balzsammal/pakolással minden hajmosásnál. Így nekem nagyon hamvas, szép az év minden napján :) Ha a fodrászod havi 1 szinezést mond, akkor gondold meg, hogy hozzá menj vagy sem. Az én fodrászom kifejezetten letilt a gyakori tonizálásról, megoldja ő a jó minőségű, egyedien az én hajpigmentjeimhez kevert festékkel.
Ez a mostani állapota a hajamnak, nemsokára megyek frissíteni mert már nem annyira hamvas mint szeretem: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!