Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Balayage szőkítéssel, utána...

Balayage szőkítéssel, utána elég a színezés?

Figyelt kérdés

Szőke hajam van egy ideje, de elég sárgás sajnos.

A fodrászom szerint szőkíteni kell és úgy lesz szép színe a hajamnak. Utána pedig elég havonta színezésre járni.Mi a véleményetek, nektek milyen módszer vált be sárgaság ellen? :)

2019. ápr. 15. 10:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Vegyél hamvasító sampont és azzal mosd. Van többféle így keresd a boltban .
2019. ápr. 15. 11:10
 2/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszod , használok hamvasító sampont is de az nem 100%os megoldás nekem .
2019. ápr. 15. 11:23
 3/5 anonim ***** válasza:
Még kell szőkíteni rajta. A színező, száraz sampon segíthet de ha nincs eléggé kiszivatva akkor nem ad tartós hatást. Az árnyalaton segítenek az ilyenek, de nem lesz tőle világosabb a hajad. (saját tapasztalat)
2019. ápr. 15. 11:30
 4/5 anonim ***** válasza:
*hamvasító sampon
2019. ápr. 15. 11:31
 5/5 anonim ***** válasza:

Én is pont így voltam egy éve mint te :) Az én hajamon ez tökéletesen működik:

-balayage szőkítéssel fél évente

-bemosó szinezés ha kell, én néha szoktam menni két festés közt a félév alatt, néha nem. Pl a napozást nem bírja, akkor kell mennem. Most télen semmit sem sárgult úgyhogy nem megyek

Közben pedig olyan hamvasító amit fodrászok árulnak (L’oreal professional, Redken, Kemon... mind jó) hamvasító folyadékkal, hamvasító balzsammal/pakolással minden hajmosásnál. Így nekem nagyon hamvas, szép az év minden napján :) Ha a fodrászod havi 1 szinezést mond, akkor gondold meg, hogy hozzá menj vagy sem. Az én fodrászom kifejezetten letilt a gyakori tonizálásról, megoldja ő a jó minőségű, egyedien az én hajpigmentjeimhez kevert festékkel.

Ez a mostani állapota a hajamnak, nemsokára megyek frissíteni mert már nem annyira hamvas mint szeretem: [link]

2019. ápr. 15. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!