Nok, tetszene nektek ez a cipo egy ferfin?
Figyelt kérdés
Persze hozza illo oltozettel. 50 ezret kiadtam ra, de ahogy meglattam eloben, elbizonytalanodtam. :D
2019. ápr. 11. 19:00
11/25 A kérdező kommentje:
Akinek nem tetszik,azt megkérdezem,H linkeljen olyat,ami tetszik neki?
2019. ápr. 11. 20:01
13/25 anonim 

válasza:

ez a cipő max 25 ezret érne meg nekem. Kissé túl van árazva, főleg hogy vannak hasonló Nike cipők olcsóbban. Nem rossz cipő, de 50 ezret tuti nem ér...
14/25 anonim 

válasza:

Tiszta gagyi
Átlátszó műanyag egy cipőre, ízlésficam 19.
30.000 ért pedig igazi futó cipőt veszel nem 50.000 ért egy csónakot:D
15/25 anonim 

válasza:

Nem tetszik. Nekem a rajoskodó melegítős helyi keménylegények jutnak eszembe róla.
Kérésedre: ha csak sportcipőre vagy kíváncsi, akkor Az Adidas Stan Smith bejön például. De nem csak sportcipő létezik.
16/25 A kérdező kommentje:
2019. ápr. 11. 23:45
18/25 A kérdező kommentje:
Na, nem kuldi el... Mindegy, jobban is jarunk. :D
2019. ápr. 11. 23:47
19/25 anonim 

válasza:

Nem tetszik, gagyi hatása van így képeken, amúgy is csalódtam már a Nike-ban pedig régen nagyon szerettem.
Ennyiért meg pláne, ez iszonyatosan sok pénz egy ilyen csukáért... ennyiből már veszel egy gyönyörű valódi bőr bakancsot.
Nekem mondjuk amúgy is a bőr cipők tetszenek, az ilyenek nekem túl kínai kinézetűek...
20/25 A kérdező kommentje:
Bör bakancs minek? Jon a joido.
2019. ápr. 12. 10:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!