Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Tudtok a Paula's Choice...

Tudtok a Paula's Choice termékeihez hasonlóan jó minőségű márkát, csak kicsit olcsóbban?

Figyelt kérdés
Vagy ne is álmodozzak? :D Nagyon szimpatikus a márka, szeretnék tudatosabban odafigyelni a bőrápolásra, de sajnos iszonyat drágák a termékeik...

2019. ápr. 8. 17:48
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én The Ordinary termékeket használok, szerintem nagyon jó márka és megfizethető. Sajnos összehasonlítási alapom nincs, mivel diák vagyok és a Paula's termékek tényleg nagyon drágák. :D De egy próbát megér.
2019. ápr. 8. 19:14
 2/5 anonim ***** válasza:
38%

Ha a honlapon szétnézel, nem minden drága, sőt vannak egyes dolgok, amik még olcsóbbra is jönnek ki, mint pl. patikai krémek.

Ill. pl egy fényvédős hidratálót néztem, az 60 ml, nem jellemző az ekkora, így árban sem jön ki rosszul.

De van, ami tök jó árban lenne, de sosincs készleten.

2019. ápr. 15. 17:45
 3/5 anonim ***** válasza:
Klairs, Isntree, Pyunkang yul
2019. ápr. 19. 14:18
 4/5 anonim ***** válasza:
Cosrx
2019. ápr. 19. 14:18
 5/5 anonim ***** válasza:
The Ordinary, Cosrx, Benton, Mizon, Geek&Gorgeous.
2022. jan. 25. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!