Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nyárra rövid vagy hosszabb...

Nyárra rövid vagy hosszabb haj a jó? 16/F

Figyelt kérdés

A tavasz/nyári szezonra inkább géppel letolt haj vagy a felül hosszabbra növesztett a praktikus/jól kinéző?

A gépi alatt ilyen 8-15 mm-t értek a hosszabbnál meg 10 cm

2019. ápr. 4. 18:55
 1/5 anonim ***** válasza:

Lányként mondom, hogy nekem a hosszabb sokkal jobban bejön :D

Praktikussági szempontból meg nyilván a rövidebb jobb.

2019. ápr. 4. 19:22
 2/5 anonim ***** válasza:
Mi ezt középiskolásként egyszerűen megoldottuk. Nullásra letoltuk a hajunkat minden májusban. Évnyitóra kellett csak fodrászhoz menni.
2019. ápr. 4. 19:28
 3/5 anonim ***** válasza:
Te döntöd el, hogy a lelkivilágod egy "helyes fiúhoz" vagy a "B-középhez" áll-e közelebb...
2019. ápr. 5. 19:01
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha van egy frizura amit szeretsz és jól áll, akkor ne évszakhoz nyírasd a fejed :D Én télen nyáron modern pompadourt nyomok, nem érdekel, hogy esetleg hideg van e az oldalt rövidhez, vagy a meleg a felül hosszúhoz, nekem ez tetszik, ez kell.
2019. ápr. 6. 08:25
 5/5 anonim ***** válasza:
Nyáron mehet simán a nullás is, de mindenképpen 5 mm alá, ha esetleg azt is ki akarod próbálni. Sőt, a teljesen kopaszt is érdemes egyszer megnézni :D Csak vigyázz, hogy ne égjen a fejed :D
2019. ápr. 8. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!