Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szeretném gyantázni a nunim....

Szeretném gyantázni a nunim. De hogy vegyem rá magam?

Figyelt kérdés

Már annyira unom minden másnap borotválni kell a nunim,és rossz,amikor már másnap reggel,olyan mint a drót kefe.Szeretném a gyantát kipróbálni,de iszonyatosan félek a fájdalomtól,és szégyenlős lennék a kozmetiuksnál:S

Magamnak me tudnám csinálni? Tapasztalatok vannak? És tanácsot is várok.Köszi

2008. nov. 10. 18:24
 1/5 A kérdező kommentje:
bocs a helyesirásért!!
2008. nov. 10. 18:25
 2/5 anonim ***** válasza:
magadnak sztem nem tudnád,mert magának nem okoz az ember fájdalmat.azért ott nem lehet kellemes.de még mindig jobb,ha a szakember csinálja.menj el nyugodtan,ez neki természetes.
2008. nov. 10. 19:28
 3/5 anonim ***** válasza:
Végülis meg tudnád, de nagyobb szenevdés. Amugy ha elkezded kinöveszteni, ami gyantához nem árt, akkor egy idő után undorodni fogsz tőle, legalábbis én, és úgy könnyebb rávenni magad:D Nameg egészen más mint borotva után. Nem egy fél napig tart.
2008. nov. 10. 20:22
 4/5 A kérdező kommentje:
köszi:) és ha legyantáztam,mennyi napig lesz sima?
2008. nov. 10. 20:42
 5/5 anonim ***** válasza:
egy hétig sztem biztos.
2008. nov. 11. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!