Mit csinálhatnék a hajammal?
Derékig érő, vékonyszálú, természetes szőke, egyenes hajam van. Nincs semmi gond vele, 1-3 havonta szoktam vágatni a végéből.
Viszont:
Sampon és pakolás terén elég válogatós.
Nem tudok semmiből sem egy-két flakonnál többet elhasználni zsinórban, mert megszokja a hajam, így mindig ki kell találnom valami újat.
Szívesen használnék én is teljesen natúr dolgokat, a samponok illetve pakolások még is váltak többnyire, de ha nem teszek a hajamra szárítás előtt olajat meg kifésülő és ápoló sprayt, akkor katasztrófa. Így meg lőttek a szilikon mentes natúr hajápolásnak.
Úgy irigylem, akinek elég csak samponnal megmosni (mindegy, milyennel), esetleg valami balzsam a végeire (szintén mindegy, milyen), és tökéletes a haja.
Nekem meg egy csomó pénzemben vannak a hajápolók és a szilikonmentességre se sikerült átállni évek alatt se.
Konkrétumot nem tudok mondani, valószínűleg neked váltogatni kell a termékeket, szerintem nem tragédia.
A szilikonmentes őrület viszont nagyon idegesítő. Anno gyerekként hajat mostunk a szilikonos samponnal majd a csupa műanyag balzsamot rakentuk, és a hajam csillogott villogott és seggig ért.
Most csupa egészséges cucc, aztán a hajam nem nő, toredezik stb.
En már kb vadászok a szilikonos cuccokra.... De már a gagyi márkák se nagyon gyártanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!