Melyik a legjobb, leghatásosabb pórusösszehúzó termék?
Tágak a pórusaim az orromon és el szeretném tüntetni őket,vagy legalábbis kevésbé láthatóvá tenni.
Mi az a termék(tonik,krém,gyógyszertári termék)ami minderre képes?
- Próbáljátok ki a Dermofil pasztát!
- Vagy: Fáma pórusösszehúzó.
- Paradicsomkarikák.
Köszi a válaszokat!
Utolsó:
Melyik a hatásosabb a kettő közül és melyiknek látható gyorsabban az eredménye,illetve hol lehet őket megvenni és mennyibe kerülnek?
Köszi ha írsz!
sziasztok :D
nekem az avonos solutions termékek beváltak :D
Én vagyok a Harmadik válaszoló, igaz nem válaszoltam!:)
Nekem a Dermofil paszta nem vált be, sztem nem huzza össze a pórusokat!De kozmetikusnak készülük szeptembertől és majd írok nektek!Hátha megtudok a mesteremtől egy-két trükköt,maszkot,krémet stb..!
20L
18:35-ös vagyok!
Hát jó-e vagy nem?! nos...
Én akkor szoktam használni amikor kigőzölöm az arcom, kinyomkodom, aztán mindenféle kence rá, majd végül ezt... mentolos, ezért jól nyugtat, de néha csíp is. Szerintem jobb mint a semmi, valamennyit ér.
Sőt amikor van 1-2 nagyobb pattanásom akkor éjszaka bekenem vele,és reggelre valamennyire azért lehúzza. 2-3 napig alkalmazom így és minden okés lesz. :)
Rossmannba vettem, 1000 ft
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!