Milyen új frizurat lehetne csinálni hajamból? Csak a szinét akarom változtatni. (a fekete marad, és mellé gondoltam, valami más szint).
Figyelt kérdés
Vállig érő festett kékes-fekete a hajam.Most szeretnék valami újjat,ami tetsztene majd a barátomnak,ami jól áll nekem is.Szerintetek,ha a hajamat lépcsősre vágatom,és a az alját befestetem szép (kicsit sötét) vörösre,az milyen lenne? Mert volt már benne vörös melir,de az elég vastag volt,és nem állt jól nekem.Vagy van alami tippetek,hogy mit lehetne csinálni.A bőröm elég világos,nem szolizok. A szemem,kékes-zöld.Előre is köszi.2008. nov. 10. 16:51
1/5 anonim válasza:
Sztem jó lenne. Bár én a helyedben vörös melírt is tetetnék bele,de úgy,h sok picit.sztem az nagyon jól néz ki;)
2/5 A kérdező kommentje:
köszi.és vékonyan igaz jobban néz ki a vörös melir?
2008. nov. 10. 17:06
4/5 anonim válasza:
Hát, a fekete alap nagyon megnehezíti, ugyanis ahhoz nagyon durván le kell szívatni a színt, jobb érzésű fodrász általában el se vállalja. De ha mindenképpen vöröset akarsz bele, akkor szerintem inkább kicsit vörös árnyalatot, mert a kékesfeketével a nagyon piros üti egymást. És inkább csak vékony csíkokat szerintem is. :D
5/5 A kérdező kommentje:
köszi, de azóta lenövesztettem, és már barna vagyok :XD
Köszi hogy irtál :)
2009. jún. 24. 18:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!