Hogy kéne egy fiatal lánynak kinézni odalent?
Ez nekem elég kínos téma, a lényeg az, h csak bikinivonalam van, amúgy abszolút nem szőrtelenítettem még soha arrafelé...
Perverzek véleményére nem vagyok kíváncsi
Ahogy neked kényelmes. A szőr azt a célt szolgálja, hogy védjen a káros behatásoktól. Pl, nehezebben fázol fel.
Van aki szőrösen hagyja, van aki leborotválja teljesen, és igazából van egy arany középút is.
Amilyenre szeretnéd, fazon, csupasz vagy hagyod úgy ahogy van
17/f
Es az nem ciki, ha marad ugy?
Egyebkent ugy ertettem, h nem kellenek olyan kommentek, h "kerek kepet, eldontjuk" stb...
És köszönöm a válaszokat!
#2es vagyok
Kit érdekel mások véleménye, ez csak is rád tartozik, hogy hogyan szereted
Én pl. a fazont preferálom egy lánynál
Én pl. teljesen leepilálom. A krém nem vált be, mert szúrt mikor nőtt vissza és a krém nem egészséges.
Az epilátor ugyan fáj, de megszokható, de egy hétig tart.
A normálisabb pasiknak tökmindegy, hogy nézel ki odalent. Persze ne legyen akkora őserdő, hogy ne találja meg a csiklódat, és ne kandikáljon ki a bugyialól, mert az nem szexy.
Bár én mar idősebb vagyok (25), és én a férjemet megkérdeztem, hogy szereti, mert nekem nem okoz gondot a szőrtelenítés, és diszkomfortérzetem sincs, ha szőrös, így teljesen rábíztam a döntést.
Azt válaszolta, hogy neki igazából mindegy, csak legyen igényes (ne legyen büdös es mint írtam ne kandikáljon ki a bugyi alól az őserdő.)
Először lekaptam az egészet, de állandóan hüvelyfertőzésem volt, es folyamatosan fel voltam fázva, úgyhogy már bő 2 éve ollóval rövidre vágom, és a bikinivonalat epilálom. Azóta semmi bajom nincs hálistennek, és a férjemnek is tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!