A fodrász csinál CSAK hajhullámosítást? Vágás, mosás és egyéb dolgok nélkül?
Figyelt kérdés
2019. márc. 25. 15:33
2/4 anonim válasza:
Igen pont úgy, mint egy frizurakészítést :)
(Ez is az a ketgória)
3/4 anonim válasza:
Nekem Békéscsabán Jaminába nem csinálták úgy, pedig mások jó fodrásznak mondják, ajánlották nekem! Ez kb. 5 éve volt. Lenyesték kb. a felét a derékig érő hajamnak, pedig alig-alig volt szálkás, nem is látszott szinte. Mocskok! Nem ezt kértem, csak hullámosítást. Őket a pénz, vagy a hajam egészsége érdekelte vajon?
4/4 anonim válasza:
Előző vagyok: Miért kellett lepontozni? Mert ti nem szívtátok meg, én meg igen? Hmmm... B nkónak meg nem mondható ez a válasz, mert szerintem jogos(volt)a kiakadásom.
A lényegre térve: Csak egy kicsit volt töredezett, alig lehetett észrevenni, ez a sasszemű nénicske meg egyből észrevette; de3 mondjuk jó közel ült hozzám, de ez akkor se mentség, hogy ezért a hosszú hajam felét ledíbolta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!