Milyen színű festéket válasszak?
Eredeti hajam középbarna (6-os), amit 7-esre majd 8-asra festettem otthon Garnier Olia-val 7.13 majd 8.13.
Szép egyenletes színek jöttek ki, de rájöttem hogy nekem egyáltalán nem áll jól a szőkés szín, természetellenes.
Szeretném az erdetei színemre visszafesteni, de nem tudom eldönteni hogy szintén az Oliá-tól a 6.0-t vagy az 5.0-t válasszam?
Félek a 6.0 egy idő után visszavilágosodna és ismét rezes-arany lenne a hajam. Úgy logikázok hogy az 5.0 ha kopik, akkor lesz 6.0:), de lehet tévedek? és valójában fekete lenne az eredmény?
Még az is a bajom egyébként hogy különböző megvilágításokban különféleképpen vagyok megelégedve a hajszínemmel. Meleg fénynél, napsütésben aranyvörös (utàlom), árnyékban, hideg fényben szép bézses, pont amit szerettem volna. A "világossàgi szintje" amúgy jól sikerült, csak ez a meleg arany beütés nem tetszik.:(
Még gondolkodom egy lila sampon/pakolás bevetésén is mielőtt végleg visszabarnítanám, mert utána már tutira nem fogok még egyszer szőkülni. Kár hogy nincs az Oliának 8.1-es, igazán hamvas árnyalata.:( Vagy legalább egy 8.0-s natúr színe. Legalábbis én még csak 8.13at és 8.31eset láttam.
Köszi a tippet, nagyon biztatókat olvastam róla neten.
Ma meg is vettem, este kipróbálom.:)
Bár az eladó eléggé kiábrándított, mert szerinte ez csak 10-es mélységű, nagyon szőke hajra való, az enyémet meg őzbarnának titulálta.:/
Hát én sötét aranyszőkének látom:), majd megírom lett-e valami eredménye a hamvasításnak, hátha valaki másnak is jól jön majd az infó.:)
Hát nem mertem nagy mennyiséget használni, kb 20 csepp a balzsamomba és amíg zuhiztam, addig hagytam rajta. Lemostam és semmi változást nem láttam.
Viszont: szárítás óta a meleg fényű lámpánknál is sokkal mattabnak látom az eddig rezesebb részeket!:) Az aranyszínű babahajakat nem nagyon bolygatta (mondjuk óvatosan is kentem a nagyon világos részeken), de most összességében sötétszőke-szőkésbarnának látom a hajam, amit mindig is szerettem volna.:D Még a világos részek arany csillogására teszek majd egy Kallosos kört legközelebb.
Kedves Válaszoló, te végül vissza tudtál egyenletesen barnulni?
Uh, nem könnyű a hajszínváltás egyik irányban sem.:/ én ha újrakezdhetném, egyáltalán nem is kezdeném festeni.:) de már most elkezdett megjelenni pár ősz hajszálam.:( nem sok, de már pont kicsillanna a barnámból, úgyhogy sajnos most már muszáj festenem.
De ennek az Oliának nagyon örülök (nem kapok jutalékot tőlük:D), hihetetlen mennyire egységes színt hoz, pedig egymás után festettem a 6os majd 7es és most 8assal. A 6-osával még most is szemezgetek, a legszebb barna ami valaha volt nekem. Jaj olyan kár hogy nem lehet egyik héten barnának, másik héten sötétszőkének lenni, majd következő héten megint barnànak.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!