Ti kipróbáltátok már úgy a hajatokat mosni mint Rimóczi Zsófii?
Ki szeretném próbálni .Kb 5-6 naponta mosok hajat .
Nagyon száraz a hajam ,Nem rég jöttem rá hogy a drogériás samponok szárítják ki . Vedtem egy mama sampon szappant is az nem szárítja ki.Nagyon szeretem. De kicsit soknak tartom ezt az 5 napos hajmosást. Legalább 2 hetente szeretnék. Nektek mi a véleményetek Zsófi hajáról?
Tizenéves koromban kipróbáltam valami ilyesmit. Hallottam róla akkoriban, hogy van valami öntisztuló képessége a hajnak, és ha viszonylag ritkán csak sima vízzel mossa az ember, akkor ez működik. Nálam nem vált be, zsírosodott, rossz érzés volt, nem éreztem tisztának a hajam.
Ma már azt gondolom, hogy ez is csak egy női magazinos kamu. De ha van is benne valami, akkor is hosszabb idő kellhet, míg a pozitív hatásait kezdi érezni az ember, addig meg csak a negatívak vannak.
Másrészt igaza van az egyik előző válaszolónak, a városi (meg igazából a nem városi) életmód nem teszi azt lehetővé, hogy tisztítószerek nélkül mosakodjunk.
Szívesen. Egyébként Zsófi egy instagram sztorijába ezt írta, összefoglalva: 3 éve nem mosott samponnal hajat, 1-2 hetente kiöblíti egy fél liter langyos vízzel, amibe egy evőkanál szódabikarbónát és egy fél citrom levét facsarja, ezt elkeveri, aztán jó alaposan megmossa ezzel a haját
Hozzátette!!! hogy mindenki más és más, neki ezek a mennyiségek váltak be, ezt mindenkinek magának kell kikisérleteznie. Az ő haja 2-3 hónapig nagyon zsíros volt, aztán visszaállt a fejbőre természetes bioritmusa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!