Syoss hajfestékkel van valakinek tapasztalata? Olyan a szín mint a dobozon, tartós stb?
szia!
nincs vele tapasztalatom de akár milyen márkájú hajfestéket veszel 100 hogy nem olyan lesz mint a dobozon vagy sötétebb vagy világosabb de pont olyan tuti nem lesz
Köszi szépen :) ezt jó hogy leírtad eddig nem tudtam ezeket :)
Esetleg tapasztalatott tudna valaki írni ?
Szia,
Én vettem de iszonyúan megbántam.
Kegyetlen ammóniaszaga van, szerintem förtelmesen büdös, az állaga kicsit sem krém, össze-vissza csöpög, én a sötétbarnát vettem, 3-1 áryalat, és korrekt fekete lettem tőle :( amit eddig a 4 év alatt, mióta sötétbarnára festem a hajam semilyen más festéknél nem vettem észre.
Szerintem sok szempontból hasonlít a Palette-re, az meg szerintem nem jó, sőt ez még drágább is :(
Szóval én már csak abban reménykedem, hogy olyan gyorsan is kopik, mint a Palette, mert nem szeretnék szivatást :((((((
Én nem is veszek több ilyet :(
Neked sem ajánlom.
De én is kíváncsi lennék, hogy másnak milyen lett a végeredmény.
Üdvi,
A.
Kedves utolsó válaszoló nagyon szépen köszönöm a választ bár ha itt megnézed az a fekete kategóriába tartozik, de igazad van nem lenne szabad teljesen feketének lennie...
De párhajmosás után tudnál írni h fakult-e a színe?
Nagyon roncsolta a hajad vagy annyira nem észrevehetően?
És még egy kérdés ha nem haragszol:) Ez színező vagy rendes festék? Előre is köszi
hát nekem palette xxl a kedvenc hajfestékem, mindig ugyanolyan a hatás mint a dobozon, nem töri a hajam, jó ára van és imádom:))
attól h az egyik válaszolónak még nem jött be, lehet másnak be fog válni. én is kíváncsi lennék rá, mert ha marketing szempontból nézem, elég dögös külsőt adtak neki..
néztem a honlapjukon pl. a vörös színt (szőke vagyok most már teljesen de minden hajszínem volt már), és ahogy néztem, egyből vörös akartam lenni:D
egyébként a szőke színük nekem is tetszik, de nem merném most még bevállalni.. örülök h végre van egy festék ami ennyire jó.
azért az utolsó válaszolónak szorítok.. ha nem kezd el kopni, világosíts rajta 1-2 árnyalatot.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!