Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mitől alakul ki toka?

Mitől alakul ki toka?

Figyelt kérdés
Vékony vagyok, 172cm és 55 kiló, de valamiért lett tokám. Meg az arcbőröm kontúrja is picit elkezdett ereszkedni, 30 éves vagyok amúgy, ha ez számít, bár van idősebb ismerősöm, neki mégsem ilyen az arca. Nagyon sokszor rágom a számat,lehet hogy az arcizmok attól is "elfáradtak"? Valahol olvastam, hogy ha sokat nézünk lefele, akkor a gravitáció miatt attól is jobban ereszkedik az arcbőr? A sok olvasás miatt rengeteget nézek lefele.
2019. márc. 19. 12:50
 1/3 anonim ***** válasza:
Genetika. Azzal tudsz a legtöbbet tenni ellene ha nem hízol el.
2019. márc. 21. 12:34
 2/3 A kérdező kommentje:
Vékony vagyok nagyon, ezért nem értem, miért nőtt az oda. Családban senkinek sincs.
2019. márc. 26. 13:24
 3/3 anonim ***** válasza:
Én közel 20 kilót fogytam, azonban a tokám egy része megmaradt. Hogy miért? Mert anatómiailag nagy gégém van, amiért bármit teszek, mindig ki fog dudorodni egy kicsit. (Igaz, zenészként jól jön ez az adottság. 😄)
2019. jún. 14. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!