Linkelnétek be nekem képeket olyan frizurákról, ami bejön nektek?
Figyelt kérdés
Itt a nyár, ideje váltani. Alapból göndör/hullámos gesztenyebarna (váll alá ér picivel )hajam van, ami sokszor kezelhetetlen. Épp ezért szeretnék vmi újat :D Van jópár , ami tetszik, de igazán kiváncsi lennék, hogy mi az, ami nektek többieknek is bejön :) 17/L elég konzervativ gimibe járok, ugyhogy nagyon vad frizkóm nem lehet xD2010. júl. 2. 21:10
1/10 anonim válasza:
Nekem pl. ez tetszik nagyon: [link]
3/10 anonim válasza:
ez a frizura igazán bejöhetne
5/10 A kérdező kommentje:
huh, aki az elsőt linkelte, abba beleszerettem :D tudnál még ilyeneket, vagy mit irjak a keresőbe, h ilyen friziket dobjon ki? :D
2010. júl. 3. 11:06
6/10 anonim válasza:
hát nemtudom milyen rövidet akarnál,én a helyedbe a hosszúságát meghagynám,max a végéből nyíratnák.. és nekem ilyek jönnek be:
[link] ( lehet h hullámosabb hajhoz nem éppen a legjobb választás,de mondjuk el tudnék képzelni ilyet hullámosan is,olyan kócosan..sztem ugy, tok jo lenne :D)
7/10 anonim válasza:
8/10 A kérdező kommentje:
20:48
amiket linkeltél 3. és 4., ki az a csajszi?? :D mert bejön a haja neki is, bár nem tudom, nekem h állna barna hajjal...ird meg légyszi a nevét köszi:) am az ilyesmi frizurák jönnek most nagyon be :P
2010. júl. 4. 10:42
9/10 anonim válasza:
Kimberly Caldwell. és itt találsz még a hajáról képeket: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!