Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szőkített hajamat befesthetem...

Szőkített hajamat befesthetem sötétbarnára házilag?

Figyelt kérdés

Kicsit hosszú lesz.

Két éve házilag festettem be először sötétbarnára, aztán feketére az eredetileg világosbarna/sötétszőke hajamat. Később nagyon megbántam a feketét, ezért néhány hónappal később fodrásszal leszívattam az eredeti sötétszőkére, aztán szőke lettem. Egy életre elég lecke volt, mert ez a folyamat egy vagyonba került.

Azóta szőke vagyok (itthon festem), de nagyon törik és fénytelen a hajam a szőkítéstől. Most vágattam belőle, és nem szeretném tovább szőkíteni és tönkrevágni a hajamat. A kérdés, hogy ha itthon befestem sötétbarnára (Casting 515 jeges csokoládéra gondoltam), az nagyon foltos/zöld lenne? Gondolom le is dobná elsőre, a másodiknál már befogná?

Vagy menjek inkább fodrászhoz? (Sajna most nincs túl sok pénzem, de valahogy talán meg tudom oldani)

2010. júl. 2. 21:01
 1/6 anonim válasza:
A barátnőm ugyanebben a cipőben volt,de gondold meg,mert neki már alig van haja,ami nagyon töredezett. Persze neki elsőre befogta,de nem ajánlom,mert iszonyatosan káros a hajnak,és meg fogod bánni.
2010. júl. 3. 00:13
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem is szőkített volt, több mint fél évig. Utána sötétbarnát akartam, és nekem mindig ledobta...Több féle hajfestéket is kipróbáltam, de egyik se fogta be igazán. Most kb 1 éve festem folyamatosan barnával, és most már nem kopik belőle..
2010. júl. 3. 11:23
 3/6 anonim ***** válasza:
Háát :D Nekem is szőke hajam volt, amit befestettem egy másik szőkével, amitől undorító lett (nem tudom miért) aztán volt itthon még egy sötétszőke festékem, befestettem azzal... háát még rondább lett, és volt itthon még egy csokibarna festékem is, hát rákentem... na attól nagyon szép lett és le se dobta. Rohadtul örültem neki, de nem csinálnám meg többet, egy nap 3festés és egymás után... :S nekem nagyon erős hajam van, de ez akkor is betett neki. menj el fodrászhoz!!
2010. júl. 3. 14:29
 4/6 anonim ***** válasza:
Le fogja dobni a szőke a barnát.
2010. júl. 5. 23:38
 5/6 anonim válasza:
Nekem pont ugyanerre az árnyalatra festette a fodrászom most a hajamat, és én is szőke voltam. még nem mostam azóta hajat (tegnap volt:D) de szép lett nagyon, egyszínű, teljesen befogta. Ugye ha megmosom nem fogja ledobni? most megijesztettetek. mondjuk én úgy csináltam hogy szőke voltam, aztán tetettem bele világos barna melírt, de nem nagyon látszott, aztán sötétbarnát, az látszott meg tartotta, és ez után festettem be csokira.
2010. júl. 8. 00:55
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, végül itthon festettem, de csak egy kicsivel sötétebbre (középszőke), és inkább majd fokozatosan egyre sötétebbre. Féltem a hajam.
2010. júl. 9. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!