Van valaki, akinek van bevált tippje zsíros haj ellen?
Nagyon zavar, hogy masodik napra mar zsiros a hajam, pedig sokat olvastam utana, hogy mit tehetnek ellene... ketnaponta mosom, pedig odafigyelek a rendes hajmosasra, csalansampont hasznalok, es mindig 2x samponozok, nem hasznalok semmi balzsamot vagy egyeb ilyesmit a hajamra, a fesumet is mindig tisztitom, es nem is simogatom vagy fesulom sokat a hajam, igyekszem kerulni az olajos, zsiros eteleket es tobb vitamint bevinni a szervezetembe... de semmi, ugyanolyan zsiros😩
Ha valaki tudna egy szamara bevalt tippet ajanlani, ossza meg velem, mert ez mar tenyleg nagyon zavar. :(
Elore is koszonom.
17/L
Ne mosd ennyiszer a hajad. Én heti kétszer mosok csak hajat és minden oké.
A hajnak egyébként nem tesz jót a gyakori mosás.
Szia!
A hajmosás idejét el tudod tolni szárazsamponnal, de szerintem a sima hintőpor is jó :)
A zsírosodás oka a korod is lehet, ennyi idősen a legtöbb embernek zsírosodik a bőre, ahogy az arcán, úgy a fejbőrén is több zsír termelődik. Én heti kétszer mosok hajat, használok balzsamot, hajnövesztés céljából ricinus olajat is, közvetlenül a fejbőrömre, mert szerintem az rosszabb, ha kiszárítod a bőrödet, akkor még jobban elkezd zsírosodni. Viszont figyelj arra, hogy mindent moss ki a hajadból alaposan, aztán a tövek környékére már ne kenj semmit.
És ha még így is zsírosodik, a szárazsampon vagy a hintőpor (én azt jobban szeretem) jó megoldás, hogy eltold egy-két nappal a mosást. Aztán a hajad hozzászokik majd és elhagyhatod ezeket. :)
Érdekes módon a bőröm pedig kifejezetten száraz.🤔
Köszönöm a válaszokat:)
Mióta alkalmazod a módszereid? Mert ne 2 hét után várj csodát.
Próbáld ennél is kevesebbet mosni, szárazsampont használhatsz, hintőport ne mert az nem tesz jót a bőrödnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!