Csajok, a szőkítést csinálhatom így?
Figyelt kérdés
A karomon lévő szőrt szőkíteném. Olvastam, hogy valaki oxival meg porral kikevert cuccot tesz a kezére stb, de én nem értek hozzá, meg nem is akarom megpróbálni. Viszont láttam a dmben szőkítőt bajuszra. Ha azt használnám kézre, az hülyeség lenne?2019. márc. 8. 07:14
1/4 anonim válasza:
Nem hülyeség, de gyakorlatilag ugyanazt fogod megvenni mint ami külön van, csak itt egybe rakják. Szóval ha az elsőt nem akarod kipróbálni, akkor inkább ezt is hanyagold.
2/4 anonim válasza:
Nem ez volt a kérdés, de szerintem nagyon undi közelről a szőke bajusz. Ugyanúgy látszik. Gyantázd le.
3/4 A kérdező kommentje:
Nem bajusz szokitest szeretnek, de sima szokitoport nem talaltam, csak bajusszokitot, amit akkor gondolom hasznalhatok karra is
2019. márc. 8. 17:15
4/4 anonim válasza:
Használhatsz karra is nyugodtan.
A szőkített bajusz meg maximum azoknál látszik, akiknek nagyon erős a szőrzetük. Apró pihék esetében a hidrogén csak tovább roncsolja a szálakat, így azok szépen lassan kihullanak. Nem mindig rossz a szőkítés, csak fel kell ismerni, hogy kinek nem való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!