Barna hajban vöröses árnyalat tompítása?
Figyelt kérdés
Nem figyeltem kellően a választanál. Még ősszel festettem be utoljára a hajam sötétebb barnára, elején még nem volt gond, mostanra viszont már előjött ez a gusztustalan vöröses árnyalat, amit csak napon látni,de én rosszul vagyok tőle. Nem az eredeti hajam tartalmaz ennyi vöröses pigmentet, direkt lenövesztettem valamennyit és egyáltalán nincs vöröses csillogása. Valaki tudna erre valami megoldást? Igen, tudom, hogy a legszívás lenne egy opció, de azt kerülném.Fodrászkellékesben vett hamas árnyalatú hajfestéket ha rákenek? Vagy esélye se lenne befogni? Olvastam pár helyen, hogy hamvasító, habár szőke/ősz hajra van, de tompítja a vöröses árnyalatot a barnában, erről valakinek tapasztalat? Bármilyen tanácsot szívesen fogadok, előre köszönöm a válaszokat!2019. márc. 7. 08:18
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!