Hogyan szárítsam meg a hajam (elromlott a hajszárító)?
Figyelt kérdés
Tegnap este hajat mostam, erre kiderült, hogy nem működik a hajszárító. Úgyhogy csak törölközővel áttöröltem aztán lefeküdtem aludni. Most undorítóan néz ki, zsírosnak is érzem, úgyhogy majd moshatom meg újra, de ami még rosszabb az az, hogy még mindig vizes és vizes hajjal nem mehetek ki az utcára. Hogyan, mivel szárítsam meg? Hajformázó dolgok vannak itthon, azokkal lehet?2019. márc. 5. 08:30
1/7 anonim válasza:
Majd megszárad az. Feküdj a radiátor/kandalló/akármi elé:D Ha a hajformázó alatt hajvasalót stb. érted, akkor azzal ne próbálkozz vizes hajon, mert teljesen tönkretenné a hajad.
2/7 A kérdező kommentje:
Hát egész éjjel nem száradt meg, még most is vizes... Két óra múlva pedig már indulnom kell.
2019. márc. 5. 08:35
3/7 anonim válasza:
Milyen hajformázók vannak? Meleg levegős kefe? Az jó.
Hajvasalóval nem szabad, bár van, amelyikre az van írva, hogy lehet nedves hajon.
Szomszédtól nem tudod kölcsönkérni a hajszárítóját???
4/7 anonim válasza:
Hogy csináltad, hogy egy egész éjszaka alatt nem száradt meg? Nekem 2 óra alatt teljesen megszárad magától (vállig ér), de egy hosszabb hajnak is elég kell legyen pár óra. Alapból sokkal jobb a hajnak, ha magától szárad. Nem lehet, hogy ráfeküdtél, és ezért nem tudott párologni? Mert akkor így, hogy már ébren vagy, és szabad levegőn van, biztos megszárad.
5/7 A kérdező kommentje:
Hajvasalóm van csak, de akkor az kiesik :( Senkitől sem tudok kölcsönkérni semmit, szóval az nem játszik.
Fenékig érő, vastagszálú, dús hajam van. Éjszakára csak lazán összefogtam (nem copf, nem konty, csak összekötöttem), mert különben a hajamban fetrengetem volna, ami nem lett volna túl kényelmes. Én mindig meg szoktam szárítani, mert anélkül undorítóan néz ki és örökkévalóságig is tartana, ahogyan ez most kiderült. Azóta is megtöröltem, ki van engedve, de hát nem nagyon megy...
2019. márc. 5. 09:53
6/7 anonim válasza:
4: Nem mindenkinek szárad meg. Nekem sem, mert nagyon sok, sűrű. Még nyáron sem szárad meg magától. Az alja, a fejbőrömnél nedves marad. És tényleg nagyon csúnya úgy, mintha kócos lenne, és a fejbőrömnek sem tesz jót.
7/7 anonim válasza:
Vegyél tartalékba egy száraz sampont, illetve egy új hajszárítót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!