Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Melyik a jobb? A gyanta vagy...

Melyik a jobb? A gyanta vagy az epilátor?

Figyelt kérdés
Szeretnék epilátort venni,de előtte meg szeretném tudni,hogy milyen?Fájdalmasabb,mint a gyanta és jobb-e,szóval,hogy tovább tart-e a hatása,mint más szőrtelenítő eszközöknek?Azt hallottam,hogy sokkal jobban fáj!És kb mennyi idő után kezd el újra nőni a szőr?Kérlek írjátok meg,hogy mit gondoltok...!előre is köszönöm segítségeteket!
2008. nov. 9. 18:54
 1/4 anonim ***** válasza:

szerintem az epilátor sokkal jobb mint a gyanta

gyanta után ugyanis ragad a bőröd, az epilátornál meg csak bepirosodik

én az epilátort használom 2 havonta.Az első epilálás valóban fáj de ki lehet bírni, utána minnél többször epilálod a lábad annál kevésbé fog fájni ;)

2008. nov. 9. 19:31
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenkinek mas a jo, ki kellene probalni hogy neked melyik jobb. Nekem van epilatorom, de a szekrenyben all, mert nincs turelmem, es egyszeruen nem szeretem. En elmegyek inkabb lekapatom a kozmetikusnal, valahol pedig lehuzom borotvaval. Ugyhogy ahany no, annyi valasz!
2008. nov. 9. 19:36
 3/4 A kérdező kommentje:
Gyantát már használtam és igaz,hogy a hatása hosszan tartó,de túl macerás!Nekem még az a kellemetlen,hogy nem lehet egyből leszedni vele a szőrt,hanem azt kicsit "meg kell növeszteni"!Ezzel ellentétben az epilátorral a kisebb szőröket is ki lehet szedni?És utóbbi sokkal jobban fáj,mint a gyanta?
2008. nov. 9. 20:39
 4/4 anonim ***** válasza:
epilálásnál is meg kell várni,amíg vmennyire visszanő!És szerintem az sokkal macerásabb!Én azt hittem,h majd csak húzom mint a borotvát és ennyi,de nem! Iszonyat aprólékos!
2008. nov. 10. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!