Akik ismerik a Forever Aloe Verás termékeket. Mitől van ez?
Ez elég gyakori jelenség, ne ijedj meg.
A sógornőm pont így járt, néhány perc után elmúlt az érzés és lement a pirosság és megszűnt a napégés okozta fájdalom, ami miatt fújta.
A férjem is így járt, néhány alkalom után elmúlt a jelenség.
Viszont sok gyógynövényes összetevője van, elképzelhető, hogy valamelyikre érzékenyebb vagy. Ha más tüneted nem volt, szerintem alkalmazd tovább.
Viszont hosszú távon enyhe bőrszárító hatása van, erre ügyelj.
Azt tudod, mire jó még?
Egyébként elmúlt a pirosság? Mennyi idő után?
Köszönöm a válaszokat. Egyáltalán nem száraz bőröm, sőt a T vonalon zsírosodik, szóval nem hiszem, h a szárazság miatt pirosodott ki. Igen, sok mindenről olvastam, h jó rá. Azt nem tudom, mennyi idő után múlt el, mert nem sokkal utána lefeküdtem, reggel mikor felkeltem már normálisan nézett ki.
Megnyugodtam h másnak is kijött ez a dolog. Csak úgy megijedtem, mert tényleg eléggé égett és rettenet randa lett. :)Rá van írva, h nyugtat és hidratál, na mondom, ha ez a nyugtatás, akkor mit hívnak ők irritációnak. :D És miért vörösödik így ki az első pár alkalommal, azt nem tudjátok?
tegnap 13:57 vagyok
A férjemnél úgy 20 perc, mire elmúlik, amikor pl. a fejét fújja le vele, ahol lefolyik, ott is piros.
Az okát sajnos nem tudom, pedig már orvost is kérdeztem erről, de igazából nem tudják. Káros hatása emiatt nincs, csak randa és kellemetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!