Ilyen bőrszínhez hány alkalom szolizás kell?
Aki ért a szolizáshoz annak megköszönöm, hogyha segít, hogy a csoki vagy a sima szoli jó-e? És ehhez hány alkalom kell? És látszik valakin, hogy szolizott barna és nem mondjuk "roma" barna, bocsi ha valakit rosszulérint, hogy így fejezem ki, de nem vagyok rasszista:D ja és ami fontos lehet hogy teljesen fehérbőröm van. Abban még esetleg, hogy hogy működik a szolizás és muszáj minden alkalomkor szőrteleníteni mindenhol, hogy egyenletesen barnuljak vagy ez csak egy tévhit?
Hát az is fontos, mennyire vagy égő típus, mert lehet, hogy inkább piros leszel, és kevésbé barna :P Akkor látszik, hogy szolibarna vagy, ha túlzásba viszed. Fürdeni lehet utána is, szőrtelenítésől még nem hallottam. :D Én májusban szoktam menni alapszínért, hetente 1x 6 percet, könnyen barnuló típus vagyok, nekem elég ennyi.
A többiről nem kezdek papolni, majd megteszi más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!