Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A napozás mennyire használ /...

A napozás mennyire használ / nem használ a pattanásos arcbőrnek?

Figyelt kérdés
2010. júl. 2. 09:10
 1/2 anonim ***** válasza:

Elméletileg használ!

Én sajnos soha nem fogom tapasztalni, mert fehér bőrű vagyok, és nem napozhatok!

Anya nekem mindig mondja: Napoztatni kéne az arcod, mert a nap "leszárítja" a pattanást!

2010. júl. 2. 10:18
 2/2 anonim válasza:

hát, jártam bőrgyógyásznál, aki azzal érvelt, hogy egyáltalán nem jó, nem fog javulni, csak "beleég" a miteszer, míg a kozmetikusom javasolta a napozást és/vagy a szoláriumot -persze csak keveset, nem a barnulás a cél-

Saját tapasztalat, hogy napozás után szebb szokott lenni a bőröm, majd eltelik pár nap és rosszabbodik a helyzet -értem alatta : nagyon zsíros lesz-, ennek az oka lehet az, hogy nagyon kiszárad. Tehát szerintem hasznos lehet végső soron, csak oda kell figyelni :)

2010. júl. 4. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!