Melyik a legjobb mélybarnító hatású szoláriumkrém, amit nem a DM-ben lehet venni, hanem szolárium szalonokban és professzionális?
Figyelt kérdés
Nem egyenletesen barnulok le, hiába járok rendszeresen, és szép csoki barna bőrre vágyom...Melyik krém vált be nektek?2008. nov. 9. 13:46
1/3 anonim válasza:
szerintem menj ba 1 szoláriumba és kérdezd meg a dolgozokat vagy menj el 1 szolárium szalonba és ott kérdezd meg
2/3 A kérdező kommentje:
Már megtettem, de tapasztalatokra vagyok kíváncsi, hogy nektek melyik vált be! Sok ilyen krém van, és én a legjobbat akarom!!!
2008. nov. 9. 14:57
3/3 anonim válasza:
a dr. kelen féle szolárium krémekre sokan esküsznek, természetesek és árban is verhetetlenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!