Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Melyik a legjobb mélybarnító...

Melyik a legjobb mélybarnító hatású szoláriumkrém, amit nem a DM-ben lehet venni, hanem szolárium szalonokban és professzionális?

Figyelt kérdés
Nem egyenletesen barnulok le, hiába járok rendszeresen, és szép csoki barna bőrre vágyom...Melyik krém vált be nektek?
2008. nov. 9. 13:46
 1/3 anonim ***** válasza:
szerintem menj ba 1 szoláriumba és kérdezd meg a dolgozokat vagy menj el 1 szolárium szalonba és ott kérdezd meg
2008. nov. 9. 14:50
 2/3 A kérdező kommentje:
Már megtettem, de tapasztalatokra vagyok kíváncsi, hogy nektek melyik vált be! Sok ilyen krém van, és én a legjobbat akarom!!!
2008. nov. 9. 14:57
 3/3 anonim válasza:
a dr. kelen féle szolárium krémekre sokan esküsznek, természetesek és árban is verhetetlenek.
2012. febr. 22. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!