Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Természetes hajszőkítés otthon?

Természetes hajszőkítés otthon?

Figyelt kérdés

Gondoltam arra, hogy kivilágosítanám a hajam(az alapszíne normál barna, nem világos de nem is sötét színű). Találtam olyan recepteket, amik a következőkből álltak: kamilla tea, citrom, méz, fahéj, ecet. De nem tudom, hogy tényleg világosabb lenne.e tőle, vagy csak kiszárítaná és töredezne tőle, ami nem jó.

Szóval a kérdésem, hogy vkinek bevált-e az ilyen, vagy ha nem, akkor mivel lehet házilag szőkíteni festék nélkül?

Előre is köszönöm a válaszaitokat.

2019. febr. 22. 14:53
 1/1 anonim ***** válasza:

Sajnos csak kiszárítaná.

Szőkíteni csak vegyi úton lehet, természetes módszerekkel nem.

A szőke samponok is csak akkor hatnak, ha világos a hajad (tehát maximum középszőke).

Szőkítőspray, vagy gél/krém kapható a drogériákban, de ami hat is, abban van peroxid, ami roncsol, ha nem is annyira, mint egy valódi szőkítés. Viszont az eredmény se lesz olyan látványos.

Milyen az eredeti hajszíned és milyet szeretnél?

2019. febr. 22. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!