Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lányok ki milyen színűre...

Lányok ki milyen színűre festi vagy festené a haját? És miért pont arra a színre?

Figyelt kérdés
2019. febr. 21. 19:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
77%
Én vörösre szeretném, mert nagyon tetszik,de nem biztos, hogy jól állna nekem.
2019. febr. 21. 19:19
 2/12 anonim ***** válasza:
62%
Szőke balayage-m van,ez tetszik a legjobban és ez is áll a legjobban.
2019. febr. 21. 19:23
 3/12 anonim ***** válasza:
81%
Sötétvörös és szilvaszínű volt eddig, jelenleg a természetes vöröses-barnás állapotában van:) sötétbarnát próbálnám ki egyszer.
2019. febr. 21. 19:34
 4/12 Metionin ***** válasza:
81%
Fekete-kék átmenetes, mert ez a 2 kedvenc színem és jól is áll.
2019. febr. 21. 19:35
 5/12 anonim ***** válasza:
21%
Az enyém intenzív vörös. Egy volt pasim megcsalt egy vörös hajú lánnyal és bosszúból vörösre festettem a hajam. Jobb lett, mint az övé, hehe. :D Eddig mindenki azt mondta, nagyon jól áll és illik hozzám, mert fehér a bőröm, jobban, mint az eredeti barna. Immár kb. 6 éve vörös vagyok és maradok is. :)
2019. febr. 21. 19:52
 6/12 Cute_Psychopata ***** válasza:
67%
Hófehérre,vagy sötét szürkére. Nagyon beteg lenne az öltözködésemhez.:3
2019. febr. 21. 19:52
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Én metálkékre vagy lila színűre, esetleg tűzpirosra, - ez a 3 szín az ami nagyon tetszik.
2019. febr. 21. 20:14
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Sötétbarnára festem 21 éves korom óta, mert sokkal jobban áll, mint az eredeti furcsa szőke
2019. febr. 21. 20:41
 9/12 anonim ***** válasza:

Most eppen fekete, vilagos borom van es kek szemem. Szeretem, hogy sapaszt, es azt, hogy sokfele smiink jol all hozza, csinylhatok hideg lilastol sima szurkefeketen at pirosig mindent. Ruzsbol is a nude szinektol feketeig minden passzol.

Elotte turkizkek volt, azelott rozsaszin szike csikokkal, meg regebben meg sotetvoros. Mindet szerettem, de a fekete az egyetlen, amihez 3-4 evente visszahuz a szivem.

2019. febr. 21. 21:48
 10/12 anonim ***** válasza:

Az eredeti hajszínem hamvas, telítetlen, szürkés-feketés sötétbarna, - a tipikus “seszínű” haj. A szemem három színű centrális heterochromiás szürkés-barnás-zöld, a bőröm pedig nagyon világos és hideg árnyalatú.

Már 4 éve hamvas középszőkére festem, amire mindenki azt mondja, hogy meg az eredetinél is jobban áll, és sokan nem is akarják elhinni hogy festett, mert annyira természetes.

Szerintem ez marad a védjegyem, és soha nem fogom más színűre festetni.

Igaz, tetszenek a pasztell színű hajak, de csak alkalmi viseletként.

Leginkább a babakéket vagy a lilát próbánám ki.

A hideg, kékesen csillogó fekete is nagyon tetszik, de szerintem az ên színtípusomhoz ez sok lenne.

2019. febr. 22. 07:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!