Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Van valami bevált krémetek...

Van valami bevált krémetek tonikotok pattanásokra és mitesszerekre?

Figyelt kérdés
Vagy serdülő korban nem lehet eltávolítani őket?

2019. febr. 17. 15:20
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én például sudocremmel szoktam kenni az arcom esténként, ami igen hatékony. Rossmannban, dmben is kaphatóak különféle arckmaszkok, ezeknek köszönhetően is tisztul az arcbőr. Ha sminkelsz, azt lefekvés előtt ajánlott lemosni.
2019. febr. 17. 15:38
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az aknesol bejott
2019. febr. 17. 15:41
 3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2019. febr. 17. 15:59
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha a gyógyszertárban elmész és veszel tengeri sós (arctisztító)szappant és este azzal megmosod az arcodat, akkor az garantáltan le fogja szárítani a mitesszereidet, pattanásaidat.
2019. febr. 18. 00:57
 5/5 anonim ***** válasza:

ami nekem használt.:

aktív széntablettát egy kis tálba kis vízzel feloldottam, és azt kell rákenni az arcra, 20 percig rajtahagyni és vízzel lemosni.. ezt 2-3 naponta érdemes elvégezni (naponta semmiképp sem mert szárít) és heti 1x a vizes öblítés előtt érdemes szódabikarbónát is használni. de a szódabikarbónával a heti 1-et nem érdemes túllépni. mindezt este érdemes elvégezni és éjszakára mehet egy vékony réteg sudocrem, hogy nyugtassa a bőrt.

Akikkel sokáig nem találkoztam iszonyatosan meglepődtek, hogy milyen szép bőröm lett..

Sok sikert!

2019. márc. 26. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!