Hajfestékbe szőkítőport?
Figyelt kérdés
Extraszőke a hajam színe, de nem fogja be oylan túlzottan szőkére a hajamt. Lehet keverni a krémhajfestékbe egy kis szőkítőport?:D Nem nagyon értek hozzá :D2010. júl. 1. 13:14
1/5 anonim válasza:
magában a hajfestékekben is van olyan anyag, ha a hátán írja hogy világosít pár árnyalatot.. ezért azt ajánlom hogy előbb szőkítsd csak, utána pedig festéket kenj rá, ez a kettő együtt tuti kiszedi a színt és leis fed szépen!
szerintem festékbe ne keverj bele semmit pluszba:S de ha mindenképp megpróbálod,akkor ne csak port,hanem hidrogénperoxidot is, mert a kettő egymás nélkül mit sem ér
2/5 anonim válasza:
nem ajánlom, hogy hajfestékbe keverd bele a szőkítőport.
a szőkítőport mindig össze kell keverni oxival! 6%-osat használj mert az annyira nem roncsolja a hajad mint a 12%-os! és csak utána fesd be a hajad a hajfestékkel. és használj hamvasító sampont, tudod az a nagyon kék cucc :)
3/5 anonim válasza:
Lehet festékbe szőkítőport tenni persze nem 1 egész csomaggal (nekem ezt az oktatóm mondta mert fodrásznak tanulok)azt nem ajánlanám h csak szőkítővel fesd be mert akkor sárga lesz,a hamvasító az ténleg jó de vigyázz vele mert be is szürkülhet ritkább esetbe!
4/5 A kérdező kommentje:
Köszöntem szépen! Majd próbálkozok:D
2010. júl. 1. 14:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!