Rasztásítani szeretném a hajamat pár éven belül, érdemes elkezdeni most készülni rá?
17/F vagyok, növesztem a hajamat, de még nem valami hosszú. A homlokom feletti rész leér a szememig, de ugye ez még nagyon rövid. Szeretném elkezdeni növeszteni a hajamat, hogy pár év múlva ha elég hosszú lesz, akkor rasztásítani tudjam. Időközben nem szeretnék rovásírásos tarsolylemezes hagyományőrző hajat, hanem valahogy normálisan nézzen ki addig is. Amint végeztem a sulival, be is rasztásítanám fent, oldalt pedig arra gondoltam, hogy maradna rövid. Valami tippetek van?
Nem divatból csinálnám, kisebb korom óta szeretnék ilyet, utánanéztem a történetének, a környezet amiben élek, ott is népszerű a raszta haj, nekem pedig bejön.
Köszi a segítséget.
Akárhány rasztás kèrdès volt csak èn szòltam hozzá,hogy pfuj🙈...😄😄
bocsi 😊
4-es vagyok.
Jahh, kapirsgálom mire gondolsz:D
Hát én éppen növesztem a hajam, és az én gondom meg azzal vagyon, hogy hullámos a hajam így kínszenvedés kivárni mire összefoghatom. Copfot akarok, de a konty a végső cél, szerintem konttyal te is meg tudnád oldani. Föltekered ilyen fánkba vagy mi a nyűbe, és nem fog zavarni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!