Ilyen típusú körömre is való a géllakk?
Figyelt kérdés
Ha valakinek olyan a körme, hogy csak akkor éri el az ujjbegy magasságát, ha már hosszú, viszont rövid körmöket szeretne lakkozni, akkor az hogyan tudja lezárni a körmök éleit anélkül, hogy hozzáérne a bőrhöz az ujjbegynél? Igazából ez nem kérdés, mert sehogy. Viszont ha pedig megnövesztem, akkor is hiába reszelem le előtte, portalanítom és zsírtalanítom, befedem az éleket, mégis 2-3 nap után az éleknél egyszerűen megkopik! Van valakinek arról video, hogy konkrétan az éleket mégis hogy kell úgy befedni, hogy ne jöjjön le? Néztem sok videot és nem értem, hogy nekem miért jön le az éleknél!2019. febr. 7. 13:06
1/4 anonim válasza:
Nekem se éri el pont az ujj véget a körmöm, ha csak meg nem növesztem viszont lassan nő. Használj köröm erősítő lakkot, vagy áztasd be egy otthon készült szerbe. YouTube-on Csizmadia Gabi videójából tudod lesni a receptet. (Btw olivaolaj helyett jo a sima étolaj/napraforgó olaj is) Ez erősíti és növeszti is a körmöt. Javaslom
2/4 A kérdező kommentje:
Nrm értem a válaszod, nem ez a gondom.
2019. febr. 7. 16:32
3/4 anonim válasza:
Körmös vagyok. Az éleket ilyen esetben én is úgy zárom, hogy közben jut a bőrre is anyag, de azt köttetés előtt egy narancsfapálca segítségével eltávolítom. A szabadszél felőli elválás oka lehet piszkálgatás miatt (talán észre sem veszed és ez nyilván inkább akkor igaz, ha csak 1-2 körmön jön fel az anyag), illetve helytelen előkészítés (bolyhozás, ALAPOS portalanítás, előkészítő folyadékok), az alapanyag minősége, a lakk eloszlása (ha a szabadszélre pl túl sokat teszel), a lámpád minősége/valamerre billen az ujjad köttetés közben (tehát nem éri mindenhol tökéletesen a fény és nem köt át)...
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy körmös létedre hajlandó voltál megosztani a hasznos információkat!!! :D
2019. febr. 27. 11:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!