A fiúkat mennyire zavarja a narancsbőr? Nem brutál téma. A segítséget köszi! Kort is írjatok köszi.
Figyelt kérdés
2010. jún. 30. 23:19
11/20 anonim válasza:
26F vagyok.
Jólvan, oké, a genetika miatt narancsbőrös a seggetek. Tehát hasztalan bármit is tenni ellene. A NB legyőzhetetlen. De hálistennek a férfiak nem törődnek vele, és tömind1, hogy narancsbőrös, vagy szép feszes popsija van a barátnőiknek. Éppen ezért sose dugnak félre, sosem csábulnak el egy feszes NB mentes popsinak...
12/20 anonim válasza:
Te egy nagyon primitív ember vagy, 26/F.
13/20 A kérdező kommentje:
-.- senki sem ezt mondta......nah de mindegy.....
2010. júl. 1. 23:07
14/20 anonim válasza:
Fenék-és comberősítő gyakorlatok!Valamint sokat javít a paprika és a koffein tartalmú kozmetikumok használata.Kozmetikusnál a testtekercselés.Mellette a sok folyadék.
15/20 anonim válasza:
Nem javít rajta semmi, nem érted? Ez genetika...
by the way, az intelligencia tényleg nagyrészt genetikai alapokon fekszik. Talán ezért vagytok olyan értetlenek.
26F voltam
16/20 anonim válasza:
Engem nem zavar a NB. Ha te igazán szeretsz valakit és odajutsz vele, hogy lefekszetek, akkor a franc sem azt fogja nézni. Nehogy azt mondjátok, hogy ti a barátnőtöket aszerit válogatjátok meg, h melyiknek mennyire látható a NB-e. Ez hülyeség. S ha van, akkor meg mivan vele ? Semmi. Pont. Am én a széles csípőkre bukom nagyon és állítólag akkor könnyebben is szülsz. Hali 16/F
17/20 anonim válasza:
Vékony létemre nekem is van NB-m. A gáz,hogy nem nagyon tudok mit tenni, mert a térdem nem jó, tehát nem erőltethetem. Néha biciklizem, az egész jó rá, meg vannak fenék- és comberősítők, amik nem 100%-osak, de valamennyit használnak. Egyébként a barátom imádja a testem úgy, ahogy van :)
18/20 anonim válasza:
utolsó vagyok.
Egyébként a barátom hasa sem kocka. És egyáltalán nem zavar, aranyos :)
19/20 anonim válasza:
26/F gondolom téged egy anyajegy is zavarna? :P
De abban is biztos vagyok, hogy te tökéletes vagy..Szerencsétlen..
20/20 A kérdező kommentje:
köszi...légyszi még írjatok...jól esik a "biztatás":DxD
2010. júl. 5. 21:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!