Száraz bőrre hidratáló?
Nagyon száraz mostanában a bőröm,főleg a homlokom és az orrom területén és hámlik. Eddig azt hittem zsíros a bőröm,de mint kiderült,kombinált és azon belül is elég érzékeny. Milyen hidratálót ajánlanátok,aki hasonló cipőben jár,mi vált be?
Lehetőleg drogériás terméket írjatok,mert nem nagyon akarok netről rendelni.
Szia!
Nekem is hasonló a bőröm. Két dolgot tudok ajánlani.
Az első: Micellás arclemosó víz. Ez mindenhova alkalmas, nem kell külön a szemkörnyékére más arclemosó. ínagyon hamar helyrehozza az arcbőrt.
Először a Garniert használtam, az is jó volt, de később ár-arány értékben plusz hatásfokban az Eveline cosmetics Facemed+ micellás vize jobban bevált. (hidratálás előtt úgyis kell arclemosó mindenképp)
A második a kenőcs:
Én a DM saját márkás, Balea termékeit használom.
Nekem az érett bőrre való kell. DE van a Balea AQUA krém - bár én abból a miniatűr változatát használtam, mert maga a nagy tégely kenőcs drága.
Amúgy van Balea márkájú többfajta krém, köztük kifejezetten száraz bőrre is, de jobb, ha a hozzád közeli DM-ben nézed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!