Gáz ha fiúként borotválom a lábam és szedem a szemöldököm?
Nem gáz, sokkal jobban néz ki a sima bőr fiúk lábán is. :)
A szemöldökszedésnek pedig alap dolognak kéne lennie fiúknál is. Nagyon gáz amikor egy fiúnak össze van nőve a vastag formátlan szemöldöke. Középen illik kiszedni, és a formáját is érdemes megigazítani. :)
"Nem gáz, sokkal jobban néz ki a sima bőr fiúk lábán is"
XDDDDDDDD jézus..úr..isten :D valaki mondja, hogy ez csak egy nagy vicc :D Nem tudom, én még szerencsére egy olyan közegben voltam, ahol a fiúk férfiként akartak kinézni és nem lányként, ahol csak annak nem volt szőre, akinek nem nőtt és őt emiatt nem cikiztük és aki szőrös volt, arra felnéztünk, mert igen, benne elég so ka "férfi hormon" :D jézusom :D igen.. csak egy unalomig hajszolt mondat: "Megérett a világ a pusztulásra" :D uramatyám :D
Nekem nem a szőrtől lesz férfi a férfi. Ha ezen múlna akkor vennék egy szőrös macskát. A férfi a viselkedése miatt lesz férfi a szememben, nem a szőrétől. A szőrön semmi nem múlik, viszont esztétikailag jobban tetszik a csupasz láb. :) És ezzel nem vagyok egyedül, sokan vagyunk még így, ezért felesleges kárognod, hogy kipusztulhatna a világ. Én sem mondok ilyet rólad, te sem tedd!
De ha neked a szőr ennyire fontos, akkor szívesen elküldöm a pasim legyantázott szőrét hogy felragaszthasd a pasid lábára, így még szőrösebb lehet, hogy jobban tetszen neked. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!