Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Gáz ha fiúként borotválom a...

Gáz ha fiúként borotválom a lábam és szedem a szemöldököm?

Figyelt kérdés
Hetero vagyok

2019. febr. 3. 22:00
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
35%
Kimondom, amit a legtöbben gondolnak: b#zis! Ezen nincs mit szépíteni.. Mondjuk amelyik nőnek ilyen "pasi" kell, az meg is érdemli...
2019. febr. 14. 23:07
 12/21 anonim ***** válasza:
70%

Nem gáz, sokkal jobban néz ki a sima bőr fiúk lábán is. :)

A szemöldökszedésnek pedig alap dolognak kéne lennie fiúknál is. Nagyon gáz amikor egy fiúnak össze van nőve a vastag formátlan szemöldöke. Középen illik kiszedni, és a formáját is érdemes megigazítani. :)

2019. febr. 15. 20:11
 13/21 anonim ***** válasza:
42%

"Nem gáz, sokkal jobban néz ki a sima bőr fiúk lábán is"

XDDDDDDDD jézus..úr..isten :D valaki mondja, hogy ez csak egy nagy vicc :D Nem tudom, én még szerencsére egy olyan közegben voltam, ahol a fiúk férfiként akartak kinézni és nem lányként, ahol csak annak nem volt szőre, akinek nem nőtt és őt emiatt nem cikiztük és aki szőrös volt, arra felnéztünk, mert igen, benne elég so ka "férfi hormon" :D jézusom :D igen.. csak egy unalomig hajszolt mondat: "Megérett a világ a pusztulásra" :D uramatyám :D

2019. febr. 15. 22:45
 14/21 anonim ***** válasza:
66%

Nekem nem a szőrtől lesz férfi a férfi. Ha ezen múlna akkor vennék egy szőrös macskát. A férfi a viselkedése miatt lesz férfi a szememben, nem a szőrétől. A szőrön semmi nem múlik, viszont esztétikailag jobban tetszik a csupasz láb. :) És ezzel nem vagyok egyedül, sokan vagyunk még így, ezért felesleges kárognod, hogy kipusztulhatna a világ. Én sem mondok ilyet rólad, te sem tedd!

De ha neked a szőr ennyire fontos, akkor szívesen elküldöm a pasim legyantázott szőrét hogy felragaszthasd a pasid lábára, így még szőrösebb lehet, hogy jobban tetszen neked. :)

2019. febr. 16. 13:24
 15/21 anonim ***** válasza:
28%
En sem osember akarok lenni, csak egy gyerek(kinezetu kisfiut) nem lehet komolyan venni.
2019. febr. 16. 14:26
 16/21 anonim ***** válasza:
34%
Egyebekent meg vicces akik lepontozzak a normalis valaszokat csak azert, mert agyatlan liberalistak :D
2019. febr. 16. 15:42
 17/21 anonim ***** válasza:
39%
Pacsi utolsó:D
2019. febr. 16. 19:14
 18/21 anonim ***** válasza:
46%
Én a lábamon csak akkor ha már nagyon dzsungeles de nem borotválom hanem vágok csak belőle. A szemöldököm között csak borotválom.
2020. jan. 4. 15:22
 19/21 anonim ***** válasza:
94%
Én az egész testem gyantazom. Karok, lábak is. A szemöldököm jó vékonyra van szedve és teljesen formára. És mindkettő fülemben fülbevalót hordok. De én full homoszexuális vagyok sajnos
2020. jan. 21. 15:55
 20/21 PRINCE Gabor ***** válasza:
65%
Az igényesség fontos, de a lábas dolgon elgondolkoznék🧐. Én formára szedetem a szemöldököm, szoláriumba járok, fodrászhoz is 2 hetente, és fiú vagyok, hát a lábadat meg ha úgy tetszik akkor borotvàld. Igénytelen nem leszel tőle, annál meg nincs rosszabb ha valaki igénytelen
2020. máj. 5. 10:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!