Hajszinező sampon?

Figyelt kérdés

kb 10centis lenőtt platina szőke hajam van amit már kezdek nagyon utálni és szeretnék valamilyen hajszinező sampont kipróbálni hogy az mennyire válik be. Alapból sötétszőke a hajam úgyhogy szeretnék egy hozzá hasonló hajszinező sampont kipróbálni.

Milyen márkájú hajszinező sampont vegyek és milyen árnyalatba?

2019. febr. 2. 22:09
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem a Palette Color Shampoo vált be, van több féle szőke árnyalata, aranyszőke 308 sun reflex, vagy a közép szőke 321 és van kifejezetten szőkítő változata is.

Én anno aranyszőkét vettem, teljesen elégedett voltam vele, de azt nem tudom megmondani: neked beválna-e...

Ja, és az én hajam világos barna, de nyáron mindig egész világos lesz, majdnem már sötét szőkének mondható.

Elég sokáig tart a hatása, plusz nyáron kapható szőkítő spray, ami napfény segítségével erősíti a hatást, de mivel hydrogénperoxydot tartalmaz, óvatosan kell vele bánni, mert túlzott használata roncsolhatja a hajat. Bár ez is áthidalható folyékony keratin spray-vel => Gliss Kur hair repair spray.

2019. febr. 4. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!