Hajszinező sampon?
kb 10centis lenőtt platina szőke hajam van amit már kezdek nagyon utálni és szeretnék valamilyen hajszinező sampont kipróbálni hogy az mennyire válik be. Alapból sötétszőke a hajam úgyhogy szeretnék egy hozzá hasonló hajszinező sampont kipróbálni.
Milyen márkájú hajszinező sampont vegyek és milyen árnyalatba?
Szia!
Nekem a Palette Color Shampoo vált be, van több féle szőke árnyalata, aranyszőke 308 sun reflex, vagy a közép szőke 321 és van kifejezetten szőkítő változata is.
Én anno aranyszőkét vettem, teljesen elégedett voltam vele, de azt nem tudom megmondani: neked beválna-e...
Ja, és az én hajam világos barna, de nyáron mindig egész világos lesz, majdnem már sötét szőkének mondható.
Elég sokáig tart a hatása, plusz nyáron kapható szőkítő spray, ami napfény segítségével erősíti a hatást, de mivel hydrogénperoxydot tartalmaz, óvatosan kell vele bánni, mert túlzott használata roncsolhatja a hajat. Bár ez is áthidalható folyékony keratin spray-vel => Gliss Kur hair repair spray.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!