Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Eleve hullámos/göndör hajat...

Eleve hullámos/göndör hajat dauer-oltatni?

Figyelt kérdés

Szóval a hajam hullámos/göndör, és kezelhetetlen. Vastagszálú, dús, a fodrászok el vannak ájulva tőle, hogy milyen szép, milyen ritka az ilyen hajszerkezet, DE ugyanakkor kezelhetetlen. Konkrétan EGYETLEN fodrász sem képes beszárítani rendesen (pedig elég soknál jártam már pont ezért), mert a hajam arra áll, amerre akar, akármit csinált bármelyik fodrász, nem tudtak mit kezdeni vele, a szárításnál sorra le vannak döbbenve és idegesek lesznek, hogy nem marad úgy a hajam, ahogy kellene, így végül csak kivasalják. Nagyon puha, így kb azonnal megmarad rajta a hajgumi nyoma pl, és nagyon könnyű elfeküdni, ezért nem is alszok kiengedett hajjal soha. Formázni nem lehet, ha kivasalom/besütöm, akkor akármennyi hajlakkot fújok rá (normál keretek között persze), nem tartja meg a hajam, a legkisebb páratartalom hatásárá már elkezd visszagöndörödni/hullámosodni, szálas lenni. Agyonlakkozni pedig nyilván nem akarom, hiszen akkor minden nap moshatnék hajat, amire nincs kapacitásom, és nem is egészséges a hajnak sem.

Hülyeség lenne dauer-oltatni a hajam? Arra gondoltam, hogy az talán adna neki egy állandó hullámot/göndörséget neki, és nem lenne ez a kínszenvedés mindig. Vagy ilyet nem szoktak csinálni/hülyeség?

Köszönöm!

2019. febr. 2. 14:23
 1/2 anonim ***** válasza:
73%
A dauerolás csak tönkretenné. Örülj neki, hogy szép és egészséges hajad van! (Az enyém épp az ellenkezője: akármit csinálsz vele, szögegyenes. :D)
2019. febr. 2. 14:47
 2/2 A kérdező kommentje:
Én örülök, hogy szép és egészséges, és voltaképpen különleges, mert tényleg nem sok lánynak van ilyen haja, mint nekem, én is látom ezt, DE ettől még kezelhetetlen, egy eseményre nem tudok elmenni szépen megcsinált frizurával, mert nem marad meg benne, nem úgy áll, ahogy szeretném, egyszerűen nem lehet megfelelően formázni. Illetve a mindennapi életben is zavar kicsit, hogy míg másoknak szépen áll a haja, addig nekem ilyen "vadóc", mindig összevissza áll, elfekszem, ha nem fonom be, stb.
2019. febr. 3. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!