Sötét barna hajból vörös?
Ha szőkíted,akkor fodrásznál csináld,ha nem akkor kitartás és türelem kell a kívánt szín eléréséhez.
Nekem festett sötétbarna hajam volt,élénk pirosat akartam. Elkezdtem festeni,de nem ilyen drogériás Garnier,Syoss meg hasonló pirosakkal,ezek mind sz.rt se értek.
Magyarországon nem hiszem hogy kapható,egy Farcomos termék, Seri hajfesték volt a neve,annak nagyon élénk szine volt. Nem volt hozzá színelőhívó,csak maga a festéktubus,és azt kellett összekeverni pár csepp hidrogénnel,tetszés szerint. Én először 6%-ossal kezdtem,már akkor is nagyon szép színe lett,utána valami 4-5 hónapig festettem 12%-ossal. Így szép lassan,de elértem a tökéletes élénkpirosat,mivel nem szerettem volna szőkíteni. Így a hajam is puha és egészsés maradt.
Ilyen élénk színekből a legbiztosabb "féltartós' festéket beszerezni,mert azoknak van igazán élénk szinük,és egy kis hidrogénnel elkeverni. Ugyanolyan tartós mint bármelyik másik festék,csak élénk a szine. Pl a crazy color,manic panic stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!