Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ha az IPL gépemet az arcomon...

Ha az IPL gépemet az arcomon szeretném használni, akkor?

Figyelt kérdés

Szóval szerintetek hogyan használhatném az arcomon? Le kellene ott is borotválni a szőrt? De akkor elég furán fog kinézni, ahogy nő, amíg ki nem kopik, nem?

(Arcomon = az arcom két oldalán a fülem mellett.)

Ti hogy használjátok az arcotokon/a kozmetikus hogy csinálja?

Köszönöm!

2019. jan. 28. 14:32
 1/4 A kérdező kommentje:

*használhatnám

Egyébként nem nagyon szőrös az arcom ott, tényleg nem vészes, de engem zavar, ezért szeretném ott is használni a gépet, de még sosem használtam az arcomon, így kissé riaszt a gondolat, hogy ott is borotváljam a szőrt?!!

2019. jan. 28. 14:33
 2/4 anonim ***** válasza:
A géptől függetlenül,mert arra nem tudok mit mondani,nem te lennél az első lány aki borotválja az arcát,csak ezt senki sem mondja. (én is) L.
2019. jan. 28. 14:56
 3/4 anonim ***** válasza:
0%

Otthoni IPL-ed van?

Paraszt vakítás, nem ér az semmit se ! :)

Amúgy meg 2 msp volt a googlben rákeresnem.

Itt mindent leírnak.

Most ha nem Braunos a géped, akkor ne vedd figyelembe a márka jelzést, mert valószínű hogy minden fajta otthoni IPL-nél ugyan az az eljárás.

[link]

2019. jan. 28. 15:18
 4/4 A kérdező kommentje:

Igen, itthoni IPL-gépem van már 5 éve, és jelentem hatásos. Az elmúlt 5 évben alig kellett használnom borotvát pl, és az első jelentősebb használat óta is kb 3-4 havonta veszem elő a gépet fenntartó kezelésnek. Szóval nem értem, hogy miért kell idefröcsögni, hogy nem hatásos.

(Vagy arra gondolsz, hogy sok helyen "végleges" szőrtelenítésként reklámozzák? Ez persze kamu, mert jelenleg NEM LÉTEZIK végleges szőrtelenítés. De ettől függetlenül rohadtul tartós és alig kell használnom az első hosszabb kezelés-sorozat óta óta.)

Tudom, hogy normál esetben le kell borotválni a kezelendő területet, de arra voltam kíváncsi, hogy aki az arcán is használja, az ott is leborotválja-e vagy mit csinál, mert mint írtam, eléggé riaszt a gondolat, hogy az arcomat borotváljam.

2019. jan. 28. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!