A fekete hosszú hajat hogy a legegyszerűbb lenöveszteni, ki hogy csinálta?
En elmentem fodraszhoz es leszokitettem csak a fekete reszt amikor volt mar egy par centis lenovesem, es utana a lenoves szinere festette ra a natur barna hajam. Azota hajszinezovel, ami kikopik ha nem frissitem, kenegetem a fekete reszt hajmosaskor igy nagyjabol egyszinu a hajam, a texturajan erzem, hogy hol van a festett resz, es ha eleg hosszu lesz akkor levagatom azt a reszet.
Persze ehhez kell turelem, penz, es az, hogy a natur hajad eleg sotet legyen.
Ha nem felsz megvalni a hosszu hajadtol es nem akarsz sok penzt szanni ra, akkor valoban konnyebb ha levagatod rovidre, mert a lenoves nagyob csunya egy ido utan, es rovid hajnal ugye hamarabb megszabadulsz tole.
Még egy pont az aszkorbinsavas pakolásnak. Én közel 6 évig voltam fekete, és segített megszabadulni tőle.
Persze ehhez 1 alkalom nem volt elég. Ennyi idő alatt annyira feltolódnak a festékpigmentek a hajban, hogy nem lehet egyszerre kiszedni. Én 3-4 alkalommal is csináltam ilyen pakolást (1-2 hét kihagyásokkal), mire nagyjából kijött a fekete. De ez még mindig sokkal kíméletesebb eljárás, mint a szőkítés.
Utána pedig befestettem vörösre (az volt a cél). Az első pár alkalommal még látszott, hogy nem egyenletes a szín, de nem zavart, mert nem volt feltűnő, mintha ombre hajam lett volna :D Most már egyenletes. Ha te a természetes hajszínedet szeretnéd visszakapni, akkor egy ahhoz hasonló színnel fesd át az egészet, miután a fekete kijött belőle. Lehet, hogy neked sem lesz elég 1 alkalom, mire a különbség eltűnik, úgyhogy csak türelem :)
Jah nekem is derékig ér a hajam, és emiatt nem szerettem volna levágatni, ezért próbálkoztam ezzel a módszerrel :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!